CONEIXES ELS FACTORS QUE INFLUEIXEN EN EL PREU D'UNA MUDANÇA?

CONEIXES ELS FACTORS QUE INFLUEIXEN EN EL PREU D'UNA MUDANÇA?

Hi ha molts factors que fan que el preu d'una mudança variï de manera considerable. Cada empresa del sector pot oferir pressupostos diferents, pel fet que els serveis que ofereixen també varien. Fins i tot la mateixa empresa pot oferir diferents opcions depenent dels següents factors:

TEMPORADA: Les mudances més econòmiques es fan durant els primers mesos de l'any (gener, febrer i març). La temporada alta és durant els mesos d'estiu (juny, juliol i agost), Nadal i Setmana Santa, la demanda és molt més gran i els preus s'encareixen. Per tant, una mateixa mudança amb el mateix contingut pot variar en el preu si es fa en una temporada diferent.

TIPUS DE SERVEI: Els clients poden triar trasllat de mobles, embali d'estris i desembalatge a la seva propietat de destinació. En ServiMoving, per exemple, oferim un servei complet en el que els nostres clients no hauran de fer absolutament res, però també ens adaptem a les necessitats de cada client.

ACCESSIBILITAT DE L'HABITATGE: Cada habitatge compta amb accessos diferents, per la qual cosa hi ha habitatges l'accés és fàcil i senzill (muntacàrregues i rampes) mentre que hi ha altres amb accés difícil i complicat (sense ascensor, sense rampes). D'acord amb el grau de dificultat el pressupost augmenta o disminueix. Quan les condicions d'accés no permeten l'entrada o sortida dels mobles per les escales, ServiMoving, ofereix el servei d'elevador de mobles, el qual està inclòs en el preu.

El client únicament s'encarrega de pagar les taxes del permís, ja que la gestió també és gratuïta.

VOLUM: Les empreses de mudances estableixen el preu d'acord amb els metres cúbics que ocupin els mobles i estris, així que, a major quantitat, major pressupost. Per tant, és important indicar correctament al comercial de l'empresa de mudances, tots i cada un dels estris que es vol traslladar, ja que tot allò que a últim moment es vulgui incloure, portarà un recàrrec addicional.

En ServiMoving, els nostres assessors comercials s'encarreguen de cubicar el volum i en cas d'afegir petits estris, no es realitza un increment en el pressupost.

DISTÀNCIA: Hi mudances locals, nacionals i internacionals. Per descomptat, com més km a recórrer, més gran és el preu. En el cas de les mudances internacionals, els preus són molt variables depenent del país de destinació i d'altres factors com els impostos.

ASSEGURANCES: Cada empresa de mudances compta amb diferents pòlisses i cobertures. Per tant, és important revisar el que inclou l'assegurança de l'empresa que es contractarà.

En qualsevol cas, et recomanem que contractis una empresa de mudances de confiança i qualitat, ja que hi ha moltes empreses pirates que ofereixen preus molt barats, però sense cap garantia.

Més Fotos

CONEIXES ELS FACTORS QUE INFLUEIXEN EN EL PREU D'UNA MUDANÇA?

"ET TRUQUEM, DEIXA'NS EL TEU NÚMERO"

Deixa'ns les teves dades i un assessor comercial es posara en contacte amb tu per a realitzar el teu pressupost o resoldre qualsevol dubte que puguis tindre.

Ha de seleccionar la casella per enviar.